Skip to main content

Ουρές χιλιομέτρων στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας λόγω της χιονόπτωσης

Η ουρά των οχημάτων είχε φτάσει τα 15 χιλιόμετρα περίπου με πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα από το 117ο έως το 131ο χλμ - Δίπλωσαν νταλίκες

Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Λαμία στη Eθνική Oδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου, όπου είχαν εγκλωβιστεί εκατοντάδες αυτοκίνητα, τα οποία είχαν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων, με τη χιονόπτωση να είναι συνεχής και σφοδρή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι νταλίκες και τα αυτοκίνητα που είχαν διπλώσει απομακρύνθηκαν και άρχισε σιγά - σιγά να υπάρχει μια ροή των αυτοκινήτων.

Ωστόσο θα χρειαστεί αρκετή ώρα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, αφού η ουρά είχε φτάσει τα 15 χιλιόμετρα περίπου με πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα από το 117ο έως το 131ο χλμ.

Νωρίτερα, πολύ σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στο ύψος της Τανάγρας στις στροφές της Μαλεσίνας και του Θεολόγου, από την περιοχή του Μαρτίνου.

Να σημειωθεί ότι η διέλευση από τα διόδια στην Τανάγρα και στη Θήβα θα είναι ελεύθερη και οι οδηγοί δεν θα έχουν υποχρέωση να πληρώνουν αντίτιμο μέχρι να ανοίξει ο δρόμος.