Skip to main content

Ουζουνίδης: Αποφασιστικότητα, ομαδικότητα και βοήθεια από τον κόσμο

Ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε ότι οι Επαλέκαι Βιτκόφσκι είναι λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα του Βέλλιου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Ηρακλής πρέπει να επιδείξει αποφασιστικότητα, να λειτουργήσει ως ομάδα και με τη στήριξη του κόσμου θα φτάσει στην νίκη.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Θα έχουμε πολλές αλλαγές και ίσως αυτό να μας δημιουργήσει πρόβλημα ομοιογένειας. Τα παιδιά όμως θα καλύψουν αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να λειτουργήσουμε ως σύνολο. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου. Έχω εμπιστοσύνη σε όσους είναι διαθέσιμοι. Η διάθεση και η θέληση που θα δείξουν για να αποδείξουν την αξία τους, θα καλύψουν τα προβλήματα απουσιών. Η Κέρκυρα είναι μία συμπαγής ομάδα. Την ξέρουμε και μας ξέρει. Λειτουργεί ως ομάδα και έχει ομοιογένεια. Έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα, όχι όμως τόσο μεγάλη ομοιογένεια. Οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα θα μας φέρει και πάλι στην αρχή».

Για τους Επαλέ και Βιτσκόφσκι: «Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα του Επαλέ. Δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και μακάρι να τον έχω στη διάθεσή μου για να τον χρησιμοποιήσω. Είναι έμπειρος παίκτης, με μεγάλη ποιότητα. Ο Βιτσκόφσκι πιστεύω θα μας βοηθήσει. Η ομάδα έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο Ελευθερόπουλος μας έχει βοηθήσει πολύ, ο Μπαντής δουλεύει καλά και ήρθε ένας ακόμη καλός τερματοφύλακας. Έχουμε ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις».

Για το θέμα του Βέλλιου: «Το θέμα του Βέλλιου έχει κουράσει. Η ομάδα έκανε μία πολύ καλή πρόταση και περιμένουμε τις εξελίξεις».