Skip to main content

ΟΒΣΘ: Άμεση λήψη μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες στην Αττική

Σε μια τέτοια περίοδο η πολιτεία πρέπει να ενεργήσει και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί όλα τα θύματα αυτής της καταστροφής, λέει το ΟΒΣΘ.

Η ΟΒΣΘ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της στις οικογένειες των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες της θεομηνίας που έπληξε την Δυτική Αττική.

«Σε μια τέτοια περίοδο η πολιτεία πρέπει να ενεργήσει και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί όλα τα θύματα αυτής της καταστροφής», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Ο.Β.Σ.Θ. καλεί την κυβέρνηση να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων αυτών αναγκών που αντιμετωπίζουν  οι  επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι που έχουν πληγεί από αυτά τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, τα οποία δυσκόλεψαν πολύ περισσότερο την ήδη  δυσμενή κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις αυτές με όλες τις επιβαρύνσεις των τελευταίων ετών.

«Η σκέψη μας είναι σε όλους αυτούς που διακινδύνεψαν οι ζωές τους και οι περιουσίες τους καθώς και σε όλους αυτούς που συμβάλουν στην άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της ζωής τους», καταλήγει η ανακοίνωση.