Skip to main content

ΟΒΣΘ: Ανίκανος ο ΟΑΣΘ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του

Τις πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού του ΟΑΣΘ χαιρετίζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και αναμένει ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου

Χαιρετίζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης τις πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού του ΟΑΣΘ, «με την  αναδιάρθρωση του να κρίνεται απαραίτητη μετά από την τεράστια ταλαιπωρία που έχει δημιουργήσει στο κοινό και στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης ανά διαστήματα».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «οι αλλαγές που θεσπίζονται είναι αναγκαίες για τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, τη συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας αστικής συγκοινωνίας. Μία λειτουργία που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα λόγω της ανικανότητας του ΟΑΣΘ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζομένους του».

Η Ομοσπονδία αναμένει την ολοκλήρωση της συζήτησης του Νομοσχεδίου και την αποκατάσταση της ζωτικής σημασίας για το κοινωνικό και οικονομικό σύνολο αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης.