Skip to main content

Όχι της Ρηγίλλης στην αλλαγή ονόματος της ΝΔ

Άμεσα αντέδρασε η Ρηγίλλης διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί αλλαγής ονόματος της ΝΔ, ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Άμεσα αντέδρασε η Ρηγίλλης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί αλλαγής ονόματος της Νέας Δημοκρατίας, ενδεχόμενο που άλλωστε άφησε ανοιχτό και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε ότι στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου «όλα είναι ανοιχτά», καθώς «πολλά μπορεί να ακουστούν και πολλά μπορεί να προταθούν», ενώ αν προκύψει θέμα αλλαγής ονομασίας του κόμματος «θα το συζητήσουμε».

«Όταν λέμε ότι τολμάμε και επιχειρούμε βαθιές τομές και αλλαγές, δε λέμε ότι κάποιο κομμάτι θα μείνει ανέπαφο. Είναι ριζικές οι αλλαγές», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, η αντίδραση της Ρηγίλλης ήταν άμεση, καθώς ξεκαθάρισε ότι «θέμα αλλαγής ονόματος δεν τίθεται και ούτε ο κ. Αβραμόπουλος ούτε ουδείς άλλος έχει προτείνει κάτι τέτοιο».