Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Κατακύρωση υπέρ μας ή επανάληψη - Σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο

Ο Δικέφαλος πήρε θέση αναφορικά με το κατηγορητήριο του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως «οι καταγγελίες του Ολυμπιακού δεν μας αγγίζουν»

Την επίσημη θέση της αναφορικά με το κατηγορητήριο του συλλόγου για όσα εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού κοινοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος υπογραμμίζει πως «οι καταγγελίες του Ολυμπιακού δεν μας αγγίζουν», χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» το ενδεχόμενος αφαίρεσης βαθμών ενώ προσθέτει πως ο αγώνας πρέπει είτε να κατακυρωθεί υπέρ του, είτε να διεξαχθεί εκ νέου από την αρχή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη θέση:

«Με βάση το κατηγορητήριο και την εκδίκαση της ένστασής μας εναντίον του ΟΣΦΠ για τη μη τέλεση του αγώνα (μονομερής αποχώρηση ΟΣΦΠ χωρίς να δώσει εντολή ο διαιτητής) και την αντικανονική συμμετοχή στο ΦΑ του Γκαρσία είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ο τραυματισμός του Γκαρσία αμφισβητείται πλέον και στο κατηγορητήριο στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως μεσολάβησαν 15’ κατά τα οποία ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ ο γιατρός κι ο προπονητής ενώ είχε απαγορευτεί από ανθρώπους του ΟΣΦΠ η είσοδος του γιατρού στα αποδυτήρια. Η συνέχεια την Παρασκευή με επιπλέον δυσάρεστες εκπλήξεις για τον (μάστερ των καταγγελιών) ΟΣΦΠ με την ευχή να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι συνηθισμένες γελοιότητες του ΟΣΦΠ ο οποίος κάνει καταγγελίες κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακόμη και για γεγονότα στον Λευκό Πύργο δεν μας αγγίζουν. Τελευταίο επεισόδιο στη χολιγουντιανή ταινία που γυρίζουν από την περασμένη βδομάδα με τις καταγγελίες στην ΚΕΔ για δήθεν συναντήσεις και τον δήθεν τραυματισμό (;) του προπονητή (;) Γκαρσία είναι η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια στους δρόμους.

Όταν δεν πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουν πραγματικό ταλέντο!!

Φώτα, κάμερα, φύγαμε (...κυριολεκτικά)!».