Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οπαδικά τα κίνητρα της επίθεσης στον Ουάρντα

Πρέπει να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο, λένε στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ

Θέση για την επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ ο Αμρ Ουάρντα από οπλισμένους κουκουλοφόρους, στην Καισαριανή, πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, όλο το βράδυ, ήταν σε επικοινωνία με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έμεινε στην κατοικία του, αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τη Μικράς Ασίας, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει όλες τις κινήσεις για να αισθάνεται ασφαλής ο ποδοσφαιριστής, ενώ στον Δικέφαλο είναι πεπεισμένοι πως τα κίνητρα είναι οπαδικά. «Δεν έχει σημασία να καταδικάσουμε απλώς την επίθεση -προφανώς οπαδικού χαρακτήρα- στον Ουάρντα. Οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίασή τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο», έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του συλλόγου.