Skip to main content

Παγωτό με έξτρα πρωτεΐνη πρόκειται να λανσάρει η Κρι Κρι

Αύξηση πωλήσεων 10% για το 2016 ανακοίνωσε η εταιρεία, στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού - Νέα προϊόντα και συνεργασίες για το 2017

Στην κατηγορία του λειτουργικού παγωτού με έξτρα πρωτεΐνη συνεχίζοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του γιαουρτιού super spoon σε παγωτό κυπελάκι, συνδυάζοντας τη μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των superfruits με την απόλαυση του παγωτού, αποφάσισε να εισέλθει η Κρι Κρι.

Το ισχυρό πλάνο προωθήσεων και επικοινωνίας ανακοινώθηκε στο ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της Κρι Κρι, παρουσία των συνεργατών, αντιπροσώπων και στελεχών της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, που έχουν συμβάλλει στην έως τώρα εξέλιξη της εταιρείας.

Σημαντική αύξηση πωλήσεων

Παράλληλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο παρουσιάστηκε η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της εταιρείας την περασμένη χρονιά. «Η σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά 10% πανελλαδικά στα επώνυμα προϊόντα παγωτού Κρι Κρι, η αύξηση διανομής με 800 νέα σημεία, τα επιτυχημένα λανσαρίσματα της χρονιάς με συμμετοχή 11% στο συνολικό τζίρο, η έντονη επικοινωνία των νέων προϊόντων σε όλα τα μέσα και η αύξηση αναγνωρισιμότητας που επιτεύχθηκε το 2016, αποτέλεσαν και τον οδηγό για τους επιχειρηματικούς στόχους των επόμενων χρόνων και συμπυκνώθηκαν στο κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης: Πάμε για την κορυφή!», τονίζει η Κρι Κρι.

Όπως επισημαίνει, εφόδια της εταιρείας σε αυτή την πορεία ανάπτυξης για το 2017 είναι τα νέα προϊόντα τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με στρατηγικούς παίκτες όπως η ΙΟΝ με ηγετικές μάρκες όπως το Derby, και η Disney με τις  αγαπημένες ηρωίδες από την ταινία FROZEN  που ενέπνευσαν την ανάπτυξη ενός παιδικού παγωτού με φρέσκο γάλα. Επιπλέον, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, η Κρι Κρι ως μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή ανέπτυξε μία νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές γεύσεις με μνήμες από τα γλυκά της μαμάς φροντίζοντας έτσι να φέρει στο σήμερα γλυκές αναμνήσεις από κλασικές γεύσεις όπως η πάστα φλώρα και η σοκολατόπιτα της μαμάς.

«Η Κρι Κρι είναι μια εταιρεία συνώνυμο της αγνότητας, της υψηλής ποιότητας και της γεύσης. Για το λόγο αυτό, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, τα παγωτά Κρι Κρι είναι τα παγωτά της καρδιάς μας», καταλήγει η εταιρεία.