Skip to main content

Πάμε Στοίχημα: Μοίρασε πάνω από 66 εκατ. ευρώ σε κέρδη τον Μάρτιο

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πειραιά, έπαιξε αγώνες από Β' Ιταλίας και Α' Αγγλίας με σύστημα 4-5-6-7 και κέρδισε 94.033,96 ευρώ

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάρτιο, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα με πλεονέκτημα» και το «Τελικό Αποτέλεσμα & Under/Over», σε επτά αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6-7 και κέρδισε 94.033,96 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έβδομης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, κέρδισαν από 1.734 ευρώ.

Την Κυριακή 1 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Ρόδο, κέρδισε 1.297 ευρώ. Την Τετάρτη 4 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Βάρη, κέρδισε 1.564 ευρώ και στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στο Μαρκόπουλο και τη Λαμία, κέρδισαν από 1.426 ευρώ.