Skip to main content

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Εφές

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων από τον ΟΠΑΠ για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Euroleague, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στην Euroleague. Μετά την διεξαγωγή, την Τρίτη και την Τετάρτη, της 27ης αγωνιστικής, ακολουθεί, σήμερα και αύριο, η 28η αγωνιστική, με δυνατά παιχνίδια για τις δύο ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε με 91-71 του Ερυθρού Αστέρα και σήμερα, στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, αντιμετωπίζει την Μακάμπι, με στόχο την νίκη, στην προσπάθειά του να τερματίσει στην τέταρτη θέση για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoff.

Την Τετάρτη, στη Μόσχα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 89-81 από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ. Αύριο, στις 21:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υποδέχεται την ουραγό Αναντολού Εφές και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με στόχο να τερματίσει στη δεύτερη ή την τρίτη θέση της βαθμολογίας.      

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό με παράταση, τους under/over πόντους του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα μονά ή ζυγά στο σύνολο των πόντων, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.