Skip to main content

Παναθηναϊκός: Γεφυρώνεται το χάσμα παικτών - διοίκησης

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» επιστρέφουν στις προπονήσεις καθώς υπήρξε συμφωνία με την «πράσινη» διοίκηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της

Πιο επιτακτική από ποτέ κρίνεται η εξεύρεση κοινής συνισταμένης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους διοικούντες με στόχο την επιστροφή των πρώτων στις προπονήσεις έπειτα από το χθεσινό τους ρεπό.

Σήμερα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε νέες επαφές με τους παίκτες και φαίνεται πως υπήρξε συμφωνία αναφορικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές απέναντί τους και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και σκόπευαν να κρατήσουν την ίδια στάση αν δεν ικανοποιούνταν τα αιτήματά τους.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του «τριφυλλιού» πρότειναν αρχικά να καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Από την μεριά τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ζητήσει να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου και κάπου ανάμεσα φαίνεται να βρέθηκε η γέφυρα συμφωνίας.