Skip to main content

Πανιώνιος: Εκτός ομάδας για έναν μήνα Οικονόμου και Μασούντ

Ο λόγος είναι για τον μεν πρώτο η αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, για τον δε Ιρανό ο διαρκής εκνευρισμός που τον διακατείχε σε όλο το ματς

Ραγδαίες οι είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο μετά την ήττα από την Ξάνθη, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι «Νεοσμυρνιώτες», εκτός ομάδας για τον επόμενο μήνα τίθεται οι Βαγγέλης Οικονόμου και Μασούντ Σοτζέι.

Ο λόγος είναι για τον μεν πρώτο η αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, για τον δε Ιρανό ο διαρκής εκνευρισμός που τον διακατείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο η διοίκηση θεωρεί ότι μετέδιδε και στους συμπαίκτες του. Επιπλέον, στον αμυντικό της ομάδας επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν την ανακοίνωση για την τιμωρία των δυο παικτών, είχε προηγηθεί επίσκεψη του Νίκου Ζαμάνη στην προπόνηση της Τρίτης, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να ασκεί έντονη κριτική στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στους δυο που τελικά έμειναν εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ιστορικού»:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €. Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».