Skip to main content

Πάνω από 5.500 υποθέσεις υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα «kathimerinotita»

Το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίστηκε ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων χρεών από τις Δ.Ο.Υ. σε ανασφάλιστους ασθενείς για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Τον απολογισμό της ηλεκτρονικής πλατφόρμας kathimerinotita.gov.gr έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στην πλατφόρμα υποβλήθηκαν 5.500 υποθέσεις από πολίτες που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, το σημαντικότερο ζήτημα που αντιμετωπίστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την κυβέρνηση και είχε τεθεί στην ομάδα της «Καθημερινότητας» από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της, ήταν η διαγραφή βεβαιωμένων χρεών από τις Δ.Ο.Υ. σε ανασφάλιστους ασθενείς για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία, που επιλύθηκε με την ψήφιση του σχετικού άρθρου στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

«Φιλοσοφία της ομάδας Καθημερινότητας παραμένει η προώθηση λύσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για ομάδες πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.