Skip to main content

Πανσερραϊκός-Άρης 1-0

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν τα 37 εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Άρη που είχε διακοπεί χθες, εξαιτίας της ομίχλης. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ που είχε πετύχει
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν τα 37 εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης του Πανσερραϊκού με τον Άρη που είχε διακοπεί χθες, εξαιτίας της ομίχλης. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ που είχε πετύχει στο 40’ ο Σουμπίνιο με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Με το σκορ να είναι στο 1-0 εις βάρος του, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με την επανέναρξη του αγώνα αναγκάστηκε να κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές. Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, πέρασε στο παιχνίδι τους Ρουίς, Χαβίτο και Πορτίγια αντί των Φατί, Κόκε και Κάλβο αντίστοιχα, σε μία προσπάθεια να παρουσιαστεί η ομάδα του πιο επιθετική και πιο απειλητική για την εστία του Ράντμαν.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και ανησύχησαν τον Σηφάκη μόλις στο 54’, όταν και ο Μπέλιτς προσπάθησε να αιφνιδιάσει , χωρίς αποτέλεσμα, με σέντρα σουτ από τα δεξιά. Στο 63’, ο σκόρερ της αναμέτρησης από… χθες, με ωραία φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και να γράψει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν, εν τέλει, να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το 70’ και μετά, με τον Νέτο να απειλεί για πρώτη φορά τον Ράντμαν στο 77’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού, ο βοηθός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, Νίκος Ζαλίκας, προσπάθησε να εμποδίσει τον Μίσελ να εκτελέσει ένα πλάγιο, με τον Βραζιλιάνο μπακ να χτυπάει στην συνέχεια στο κεφάλι το μέλος του τεχνικού τιμ των Σερρών. Αμφότεροι αποβλήθηκαν, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν το ματς με παίκτη λιγότερο. Στον χρόνο που απέμενε, τίποτα δεν άλλαξε, με τα «λιοντάρια» να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική νίκη που του έφερε στην 9η θέση και στους 14 πόντους, όπου και ισοβαθμούν με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβέλε, Λεοζίνιο (90΄ Αμπουμπακάρι).

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Ναφτί, Κάλβο (55΄ Χαβίτο), Τσέζαρεκ, Φατί (55΄ Ρουίζ), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κόκε (55΄ Πορτίγια), Βανγκέλι.