Skip to main content

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Ολυμπιακός στον δρόμο για το Κύπελλο

Ο Δικέφαλος διεκδικεί την επιστροφή του στους τελικούς, μετά το 2014, όπου είχε ηττηθεί με κάτω τα χέρα από τους «πράσινους», στο ΟΑΚΑ

Αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό θα τεθεί ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση της ημιτελικής φάσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Γουδή.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος διεκδικεί την επιστροφή του στους τελικούς, μετά το 2014, όπου είχε ηττηθεί με κάτω τα χέρα από τους «πράσινους», στο ΟΑΚΑ.

Στο έτερο ζευγάρι, η τροπαιούχος ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα στον θεσμό. Το πρώτο παιγνίδι της σειράς θα γίνει στο Φάληρο, ενώ η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Τα πρώτα παιγνίδια των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 12-13 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 26-27 του ίδιου μήνα.

Ο νικητής του πρώτου ζευγαριού, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, θα είναι ο γηπεδούχος του τελικού, ο οποίος, σε περίπτωση αποκλεισμού της ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, στις 6 Μαΐου. Εάν, όμως, η Ένωση βρεθεί στον τελικό, τότε αυτός, κατά πάσα πιθανότητα, θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι οι «big 4» είχαν να συναντηθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης εδώ και 68 χρόνια.