Skip to main content

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Μπίσεσβαρ, εκτός ο Πέλκας (video)

O Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο - Αντίθετα ο Έλληνας διεθνής θα επιστρέψει σε δέκα μέρες

Την προσοχή τους (δείτε εδώ) στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον του Παναιτωλικού στρέφουν, μετά τη χθεσινή τους νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στο χθεσινό παιχνίδι και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δέκα μέρες.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Ο Ολλανδός μέσος αισθάνεται καλύτερα και στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποφόρτισης και ειδικής διαχείρισης έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του Πέλκα αναγκάστηκε ν’ αγωνιστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη σταδιακή επανένταξη στους αγώνες στην οποία υπολόγιζε το τεχνικό και το ιατρικό τιμ.

Σήμερα, όσοι παίκτες των «ασπρόμαυρων» αγωνίστηκαν βασικοί εναντίον των Περιστεριωτών ακολούθησαν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν στη κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.