Skip to main content

ΠΑΟΚ: Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ο Χοσέ Κάνιας

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως η κατάσταση του Ισπανού μέσου δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο αύριο θα περάσει από εκτενή έλεγχο

Την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου της Τρίτης εναντίον των Τρικάλων στην Τούμπα ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, όσοι παίκτες του «Δικεφάλου» αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μετά το απαραίτητο ζέσταμα, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και για φινάλε το μενού περιελάμβανε παιχνίδι 5 Vs 4 με έναν τερματοφύλακα.

Ο Χοσέ Κάνιας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά την Δευτέρα θα περάσει από εκτενή έλεγχο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο Έργκους Κάτσε έμεινε στο σπίτι, καθώς ανέβασε πυρετό.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν αύριο και ώρα 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.