Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Κάμπος, κανονικά ο Πέλκας (video)

O Αγκολέζος επιθετικός του «Δικεφάλου» θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος

Με επικέντρωση στην τακτική συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προπόνηση του «Δικεφάλου» ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, αρχικά χωρίς και στην συνέχεια με μπάλα, πριν πάρει τα ηνία ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ξεκινήσει τις ασκήσεις τακτικής, όντας πάντα στο επίκεντρο και δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκαν στο επιθετικό κομμάτι, την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Ο Τζάλμα Κάμπος ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε και πάλι κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.