Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επανεντάσσεται ο Κάμπος, ενσωματώθηκε ο Βαρέλα

Οι Δημήτρης Λημνιός και Ντοριάν Λεβέκ προπονούνται κανονικά ενώ ο Καποβερντιανός αμυντικός επέστρεψε από τις διεθνείς υποχρεώσεις του

Συνδυαστική για άλλη μια φορά η δουλειά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει βάρος τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο μοιράστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς παίκτες. Το ένα γκρουπ έκανε ανάπτυξη και τελειώματα, ενώ το δεύτερο παιχνίδια δύο εναντίον δύο με στόχευση στην αντοχή.

Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους αμυντικούς να δουλεύουν πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και τους επιθετικούς να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το 80% της προπόνησης και βρίσκεται σε στάδιο ολικής επανένταξης, ενώ οι Δημήτρης Λημνιός και Ντοριάν Λεβέκ προπονούνται κανονικά. Με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενσωματώθηκε ξανά και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.