Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Πρίγιοβιτς, ατομικό ακολούθησε ο Λέοβατς

Ο Σέρβος επιθετικός επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις και συμμετείχε σε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα μαζί με τους Βαρέλα και Μαουρίτσιο

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας εναντίον του Ατρομήτου για την 11η αγωνιστική της Super League συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το προπονητικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ήταν για μία ακόμα φορά αφιερωμένο τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της ανάπτυξης, όσων αφορά τον τομέα της τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων, που διεξήχθησαν υπό δυνατή βροχή και κρύο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο τελευταίος διεθνής που επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Σέρβος επιθετικός που συμμετείχε στα δύο φιλικά που έδωσε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα σε Κίνα και Νότια Κορέα συμμετείχε σε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα, όπως και ο Φερνάντο Βαρέλα, αλλά και ο Μαουρίτσιο.

Εκείνος που ακολούθησε ατομικό ήταν ο Μάριν Λέοβατς που ταλαιπωρείται ακόμα από το χτύπημα που δέχθηκε κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κροατίας. Ο Γιάννης Μυστακίδης ολοκλήρωσε και αυτός το πρόγραμμα με την ομάδα, σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, ακολουθώντας τη διαδικασία επανένταξης μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος από την προπόνηση απουσίασε και σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται με ειδική άδεια στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους και αναμένεται αύριο να επιστρέψει και να προπονηθεί κανονικά.

Αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στη Νέα Μεσημβρία και ώρα 10:30.