Skip to main content

ΠΑΟΚ: Και επίσημα δανεικοί στον Παναθηναϊκό Μυστακίδης - Κάτσε

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί δανεικός στο «τριφύλλι» όπως και ο 24χρονος μέσος με τους «πράσινους» να μπορούν να τον αγοράσουν το καλοκαίρι

Τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη και Εργκούς Κάτσε ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον «Δικέφαλο», o 23χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί δανεικός στο «τριφύλλι» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ενώ αντίθετα, ο 24χρονος μέσος θα αγωνιστεί και αυτός με τη μορφή δανεισμού αν και για την περίπτωσή του, οι «πράσινοι» διατηρούν το δικαίωμα ώστε να τον αποκτήσουν με κανονική μετεγγραφή το καλοκαίρι του 2018.

Σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τους δύο ποδοσφαιριστές εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέροντας:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Έργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018».