Skip to main content

ΠΑΟΚ: Μπήκε... μασκοφόρος ο Πέλκας, κακά μαντάτα για Ελ Καντουρί (vid)

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπέστη υποτροπή στη θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους και αναμένεται να επιστρέψει σε δράση σε 2-3 εβδομάδες

Την προετοιμασία του (δείτε εδώ) για το κυριακάτικο παιχνίδι στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Αρχικά όλοι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» συμμετείχαν στο ζέσταμα και έπαιξαν ένα παιχνίδι κατοχής πριν χωριστούν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έτρεξαν στο γήπεδο και στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, πρώτα σε δύο εστίες με δύο τερματοφύλακες και στην συνέχεια με έναν τερματοφύλακα και τρεις μικρές εστίες.

Ο Δημήτρης Πέλκας φόρεσε για πρώτη φορά την ειδική μάσκα και ξεκίνησε δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα, αποφεύγοντας τις επαφές με τους συμπαίκτες του. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας αναμένεται να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι εναντίον των Ηπειρωτών.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες.

Αύριο, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία στις 11:00.