Skip to main content

ΠΑΟΚ όλη η …Ελλάδα!

Δεν ξέρω για άλλες μεγαλουπόλεις, όμως στη Θεσσαλονίκη πιο πολύ συζητάνε για τον αυριανό προπονητή του ΠΑΟΚ παρά για τον αυριανό δήμαρχο της πόλης! Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

 
Δεν ξέρω για άλλες μεγαλουπόλεις, όμως στη Θεσσαλονίκη πιο πολύ συζητάνε για τον αυριανό προπονητή του ΠΑΟΚ παρά για τον αυριανό δήμαρχο της πόλης!

Μετά και την τελευταία ήττα του δικεφάλου, ή καλύτερα του… προπονητή,  πολλοί είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι τελικά δεν μετράνε μόνο τα λεφτά - υπάρχουν, δεν υπάρχουν - (από διαρκείας, χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ) ή απλά η απίστευτη στήριξη του κόσμου για να ρθουν τα κάτω…πάνω. Θέλει και συντονισμό, καθώς και συνεννόηση, για να πάρει επιτέλους η ομάδα το «πρωτάθλημα» ή έστω να το χάσει και να μην ντρέπεται και…κοκκινίζει πάλι!

Δυστυχώς όμως από τις αρχές του καλοκαιριού, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στη χώρα ολόκληρη, οι «προπονητές» βλέπουν με τα κιάλια, τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Ο δε λαός έχει αποκτήσει τόσες αντοχές και ανοχές που «παίζει»  για το δικό του κύπελλο υπομονής.
 
Τα κοινά χαρακτηριστικά της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ασπρόμαυρη ομάδα με την «κατάμαυρη» χώρα εντοπίζονται κυρίως στο γεγονός ότι και στις δυο περιπτώσεις αναζητούνται «κόουτς» στο εξωτερικό!
 
Δηλαδή, όπως ο πρωθυπουργός της χώρας βασίζεται σε διακεκριμένους οικονομολόγους της αλλοδαπής, έτσι και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ περιμένει αλλαγή πορείας από κάποιον Ελβετό, Σέρβο, Γάλλο ή Ιταλό (αν κι αυτόν τον τελευταίο τον δοκίμασε πρόσφατα και δεν του έκατσε).Μακάρι να βάλουν και οι δυο «γκολ» και να σταματήσουν τα απανωτά «φαουλ» διότι -όπως η ζωή έχει δείξει-  οι κρίσεις δεν αντέχονται χωρίς καλό ποδόσφαιρο…