Skip to main content

ΠΑΟΚ: Σε δίλημμα ο Βέρνμπλουμ,«σύντομα θα πάρει την απόφασή του» (vid)

Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του Σουηδού μέσου για να ενισχύσουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής

Σε δίλημμα για το εάν πρέπει να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ή όχι φαίνεται να βρίσκεται ο Νο1 στόχος του Δικεφάλου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται ακόμη σε δίλημμα γιατί αμφιβάλλει εξαιτίας των δυσάρεστων εμπειριών που είχαν άλλοι Σουηδού ποδοσφαιριστές στη χώρα μας κυρίως σε θέματα πληρωμών.
 
Αυτό που αναφέρει ο κύκλος του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι πως «ο Βέρνμπλουμ δεν παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο οπότε δεν υπάρχει λόγος για αυτόν να μην υπογράψει τον Ιούνιο».

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γυρίσει στη Σουηδία και, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο Σουηδός μέσος θα πάρει την απόφαση του πολύ σύντομα.

Προς το παρόν, φαίνεται να περιμένει το ενδεχόμενο πρότασης συνεργασίας από κάποια ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος. Εάν αυτό δεν γίνει πραγματικότητα, τότε θα υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι το ενδιάφερον του ΠΑΟΚ υπάρχει από τις αρχές Μαΐου.