Skip to main content

ΠΑΟΚ σε φιλάθλους: Κανένα δικαίωμα σε όσους επιβουλεύονται τη θέση μας

Ο «Δικέφαλος» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του υπ. Αθλητισμού με την οποία απαγορεύεται η μετακίνηση των «ασπρόμαυρων» οπαδών στη Λαμία

Για την απόφαση του υπουργείου Αθλητισμού με την οποία και απαγορεύεται η μετακίνηση (οργανωμένη ή μεμονωμένη) των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Φθιώτιδα για την σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, από την Μικράς Ασίας ξεκαθαρίζουν πως δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της στερεοελλαδίτικης ομάδας. Μάλιστα καλούν τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα καθώς όπως υπογραμμίζει «οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για προβοκάτσια είναι έντονες».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει στους φιλάθλους, πως με απόφαση της ΓΓΑ απαγορεύεται η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα της Λαμίας, ενώ με απόφαση της γηπεδούχου ομάδα δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Λαμίας.

Παρακαλούμε οι παραπάνω αποφάσεις να γίνουν απολύτως σεβαστές, χωρίς καμία παρέκκλιση. Ο ΠΑΟΚ μας είναι συνυφασμένος με τον κόσμο του και όραμά μας είναι επιτέλους να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια και την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο.

Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο που θα μπορεί αυτό να διασφαλιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον Σύλλογο, τον στόχο του Πρωταθλήματος και να μην δώσουμε την ευκαιρία σε όσους επιβουλεύονται τη θέση μας, να επιδιώξουν μια αβάσταχτη τιμωρία.

Παρακαλούμε μην θεωρείτε την προτροπή μας μια τυπική αναφορά. Οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για προβοκάτσια είναι έντονες και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα περισσότερο από εσάς τους ίδιους!

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 25 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και σας θέλουμε όλους εκεί για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλοι μαζί το όνειρό μας!».