Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΠΑΟΚ: ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ενημερώθηκε δια ζώσης για τη δικαστική μάχη που δόθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και όλα τα ανοικτά θέματα

Στη Θεσσαλονίκη, όπου ήδη έχει αρχίσει τις επαφές με συνεργάτες του, θέλοντας να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα θέματα στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ενημερώθηκε δια ζώσης για τη δικαστική μάχη που δόθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και περιμένει με αγωνία την απόφαση που θα κρίνει, όπως φαίνεται, και το ποιος θα κατακτήσει ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Όπως μεταδίδει το Metrosport.gr, ανεξάρτητα όμως με το αν θα δικαιωθεί ή όχι ο Δικέφαλος, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα νίκη επί του Πανιωνίου.

Άλλωστε έχει ζητήσει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ομάδα να ολοκληρώσει νικηφόρα το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος όπως και η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Ρουμάνος τεχνικός μαζί με τον Λούμπος Μίχελ έχουν κάνει μια σχετική προεργασία για μετεγγραφικούς στόχους από το εσωτερικό και το εξωτερικό, με τις περιπτώσεις των Χατσερίντι και Κόντε να είναι πάντα «ζεστές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ