Skip to main content

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Σάκχοφ και Κάνιας

Ο Ουκρανός μέσος δέχθηκε γονατιά στα πλευρά χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ αντίστοιχα ο Ισπανός μέσος υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο

Πίσω του αφήνει ο ΠΑΟΚ το αρνητικό χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο έχοντας στραμμένο το βλέμμα πλέον στον επαναληπτικό.

Ο ''Δικέφαλος'' σήμερα προπονήθηκε σε δύο γκρουπ ενώ όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στο ''τριφύλλι'' έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές είχε προπόνηση στην κυκλοφορία της μπάλας, στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα.

Ο Εβγέν Σάκχοφ που δέχτηκε γονατιά στα πλευρά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λεωφόρου έκανε θεραπεία και πρόκειται να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο από ένα απλό θλαστικό τραύμα.

Με πρόβλημα ολοκλήρωσε τον αγώνα κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και θα προφυλαχτεί κι από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής.

Οι παίκτες του ''Δικεφάλου'' θα γυμναστούν στις 10:00 το πρωί της Μ. Παρασκευής και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμμΠΑΟΚατισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.