Skip to main content

ΠΑΟΚ:Προφυλάχθηκε ο Κρέσπο, αποφόρτιση για Κίτσιου, κανονικά ο Μπρκιτς

Από τη μεριά του, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης του «Δικεφάλου» στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του

Στην επιθετική τακτική επικεντρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στους αγώνες που απομένουν ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του προσπαθούν να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που θεωρούν πως πρέπει να έχει ο «Δικέφαλος» στο παιχνίδι του προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα στο δημιουργικό κομμάτι.  Αυτό γίνεται μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού με στόχο τη βελτίωση της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε στο δάκτυλο του ποδιού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο και την πισίνα έκανε και ο Στέλιος Κίτσιου, ενώ ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Ο Ζέλικο Μπρκιτς γυμνάστηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο ισχίο.

Αύριο οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.