Skip to main content

ΠΑΟΚτσήδες έκαναν ντου στην ΕΡΤ3 για τη βαριά τιμωρία (φωτο)

Οπαδοί του Δικεφάλου εισέβαλαν στην κρατική τηλεόραση, πετώντας τρικάκια και φωνάζοντας συνθήματα κατά της εξοντωτικής τιμωρίας του συλλόγου

Συγκέντρωση στην ΕΡΤ3 πραγματοποιούν 100 και πλέον ΠΑΟΚτσήδες διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σύλλογο αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ του «Δικεφάλου» γράφοντας παράλληλα στην είσοδο του κτηρίου της κρατικής τηλεόρασης και προκαλώντας φθορές, αντιδρώντας έτσι για την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα αυτή την ώρα, μερικοί εξ αυτών βρίσκονται στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ3 έχοντας κείμενο το οποίο και ζητούν να διαβάσουν ζωντανά διακόπτοντας τη ροή του προγραμμάτος.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, το κείμενό τους ήταν υβριστικό και ζητήθηκε από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ να το αναδιαμορφώσουν ενώ αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί μετά τη λήξη του εν εξελίξει αγώνα που μεταδίδεται ζωντανά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καρσίγιακα για το Basketball Champions League.