Skip to main content

ΠΑΟΚτσήδες σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Βέροια, Έδεσσα, Πτολεμαΐδα (φωτο)

Μπαράζ παρεμβάσεων οπαδών του ΠΑΟΚ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας σε πόλεις της Μακεδονίας και σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη.

Μπαράζ παρεμβάσεων σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο πραγματοποιούν από χθες οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σήμερα, μετά τη συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο Κατερίνης, οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν παρεμβάσεις νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, στη Βέροια, και στην Έδεσσα. Παράλληλα, αντίστοιχες παρεμβάσεις υπήρξαν και στην Πτολεμαΐδα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι, αλλά και στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κασαπίδη. Μάλιστα, σε όλες τις περιπτώσεις πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν: «Τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε για ένα ρολό χαρτί, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ανεπιθύμητοι στη Βόρεια Ελλάδα».

Παράλληλα, παρέμβαση φίλων του Δικεφάλου υπήρξε και στα ελληνικά προξενεία του Ντίσελντορφ και της Φρανκφούρτης. Και στις δύο περιπτώσεις αναρτήθηκαν πανό στα οποία αναγραφόταν «Καμία ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην Καμάρα και την Κυριακή στην πλατεία Αριστοτέλους κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις των οπαδών του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.