Skip to main content

Παπαγιαννόπουλος: Δεν είδα ως εκδίκηση τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ

O ομογενής αμυντικός της Έστερσουντ δήλωσε χαρακτηριστικά πως το φετινό είναι «ίσως το καλύτερο καλοκαίρι» που βίωσε στην καριέρα του

Για την παραμυθένια πορεία της Έστερσουντ αποκλείοντας τη Γαλατάσαραϊ και τον ΠΑΟΚ παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League μίλησε σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Σουηδία, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

«Είναι ίσως το καλύτερο καλοκαίρι που έχω βιώσει στην καριέρα μου. Κατ 'αρχάς, αποκλείσαμε τον παλιό μου προπονητή (Ιγκόρ Τούντορ) και στη συνέχεια την πρώην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος γιατί θα παίξουμε στο Europa League...» ανέφερε ο ομογενής αμυντικός.

Σε ερώτηση για τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, κι αν έδωσε με την εμφάνιση και με την πρόκριση που πήρε η ομάδα του, απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν, λόγω της μικρής του παρουσίας στις τάξεις του «Δικεφάλου», ο Παπαγιαννόπουλος απάντησε:

«Εγώ δεν το είδα ως εκδίκηση, αλλά ως μεγάλη χαρά που αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ. Είχα πολλούς φίλους και την οικογένεια μου από την Ελλάδα που δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς μετά το 1-3 στο πρώτο ματς».

Όσο για το αν θα επέλεγε την Εθνική Ελλάδος ή αυτή της Σουηδίας: «Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει η σειρά μου σύντομα να κληθώ. Ποια χώρα θα εκπροσωπήσω από τις δύο, δεν είναι κάτι που μπορώ να σκεφτώ τώρα, υπάρχουν δύο καλές ομάδες θα πρέπει να το σκεφτώ δύο φορές....».