Skip to main content

Παπαγιαννόπουλος: Πετύχαμε κάτι ιστορικό, καμία εκδίκηση από τον ΠΑΟΚ

«Γνωρίζαμε ότι αν κάναμε αυτό που ξέραμε, θα είχαμε πιθανότητες να περάσουμε και αυτό έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομογενής στόπερ

Την περηφάνια του για το «ιστορικό» όπως το χαρακτήρισε γεγονός της πρόκρισης της Έστερσουντ στου ομίλους του Europa League εναντίον του ΠΑΟΚ εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Παράλληλα, ο ομογενής αμυντικός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα «θέμα εκδίκησης» του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο στόπερ της κυπελλούχου Σουηδίας:

Για το πανηγύρι του με την ελληνική σημαία: «Αυτό που έγινε σήμερα είναι κάτι ιστορικό. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε στους ομίλους. Δεν σκέφτηκα τίποτα, μου έφεραν τη σημαία κάποιοι φίλοι μου και νιώθω πολύ περήφανος».

Για το αν βλέπει ως εκδίκηση αυτή την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει θέμα εκδίκησης».

Για την εικόνα του αγώνα: «Ξέραμε ότι αν κάνουμε το πρώτο γκολ, θα ήταν πολύ δύσκολα μετά για τον ΠΑΟΚ. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι στην Ελλάδα και είπαμε ότι έπρεπε να είμαστε πολύ γεροί στην άμυνα. Τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το αν περίμενε τόσο κακό τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζαμε ότι αν κάναμε αυτό που ξέραμε, θα είχαμε πιθανότητες να περάσουμε και αυτό έγινε».