Skip to main content

Παπαγιαννόπουλος: Βήμα μπροστά μετά τον ΠΑΟΚ η Έστερσουντς

Ο ομογενής στόπερ της κυπελλούχου Σουηδίας στάθηκε στην ετοιμότητα τόσο του ιδίου όσο και των συμπαικτών του για την ατμόσφαιρα της Τούμπας

Ως ένα «βήμα μπροστά» για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μετεγγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην Έστερσουντς, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπογραμμίζοντας πως είναι «κατάλληλα προετοιμασμένος» ώστε αυτός και οι συμπαίκτες του να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες που θα συναντήσουν αύριο στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομογενής στόπερ της κυπελλούχου Σουηδίας για:

-την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ. Δεν είχα παίξει πολλά παιχνίδια. Είναι χαρά μου όμως να είμαι εδώ. Είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσω τις συνθήκες».

-την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε αλλάξει πολλά από τότε που ήμουν εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, πέρα από κάποιους παίκτες που βρήκα και πάλι».

-το ενδεχόμενο να είναι ο μοναδικός Έλληνας στο γήπεδο: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ο μόνος Έλληνας. Θα με κάνει χαρούμενο να δω και Έλληνες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού στα τελευταία παιχνίδια δεν είχε παίξει κανείς».

-το αν περίμενε πως θα παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

-το τι είπε στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Τους είπα πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τους μίλησα για τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ξέρουν κι αυτοί τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουν δει σε βίντεο αγώνες του ΠΑΟΚ».

-το αν θα ήθελε να παίζει ακόμη στον ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινής, είμαι χαρούμενος που πήγα στην Έστερσουντς. Νιώθω πως έκανα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του».

-τις διαφορές του σουηδικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέντε τοπ ομάδες με καλούς παίκτες. Και στη Σουηδία όμως το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν μπορώ να μπω σε συγκρίσεις».