Skip to main content

Παπαϊωάννου: Να είναι πιο προσεκτικοί κάποιοι όταν μιλούν για μένα

Ο ειδικός σύμβουλος της «κυανόλευκης» διοίκησης μίλησε για τα εις βάρος του σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και για την αλλαγή προπονητη

Για την απόφαση αντικατάστασης προπονητή στον Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Λάκης Παπαϊωάννου τοποθετούμενος παράλληλα για τα εις βάρος του σχόλια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ειδικός σύμβουλος της «κυανόλευκης» διοίκησης:

Για τους λόγους που ο Ηρακλής προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Αναστασιάδη: «Είμαστε μια διοίκηση βετεράνων και πάνω από όλα είναι ο Ηρακλής. Λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον του Ηρακλή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε στη συνεργασία μας. Η διοίκηση ομόφωνα αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε που μπήκε μπροστά για να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια. Είχαμε μια καλή πορεία, όμως, θεωρήσαμε ομόφωνα ότι έπρεπε να πάμε σε αλλαγή προπονητή. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Και θέλω να πω στον κόσμο πως πρέπει να παραμείνει ήσυχος, ψύχραιμος και δίπλα στην ομάδα. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε μόνο για το καλό του Ηρακλή. Με όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ, είμαστε μόνο για τον Ηρακλή. Δεν είναι ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε ο Τουτζιάρης, ούτε ο Παπαϊωάννου. Είναι μόνο ο Ηρακλής».

Για την πρόσληψη Μπαξεβάνου: «Υπήρξαν πολλές επαφές. Μέσα σε αυτό το διήμερο έγιναν επαφές με πολλούς. Καταλήξαμε στον Σπύρο Μπαξεβάνο. Έχουμε τις καλύτερες συστάσεις για τον χαρακτήρα, συμπεριφορά και τρόπο δουλειάς. Πιστεύω και εύχομαι να κάναμε την καλύτερη επιλογή για την ομάδα μας».

Για διάφορα σχόλια εις βάρος του στο διαδίκτυο: «Όταν αναφέρονται στο όνομα Παπαϊωάννου να είναι πιο προσεκτικοί. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Όμως, δεν μασάω και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν είμαι παράγοντας που κάνει δημόσιες σχέσεις. Όσοι βοηθάμε τον Ηρακλή, το κάνουμε αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς. Δύναμη μου δίνει ο κόσμος που βοηθάει τον Ηρακλή. Η διοίκηση πήρε μια σωστή απόφαση, είναι δίπλα στα παιδιά, τρέχουμε νυχθημερόν για να πετύχει ο Ηρακλής και θα πετύχει».

Για το πώς αισθάνθηκε ο Σάκης Αναστασιάδης όταν του ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας: «Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος. Είναι φυσιολογικό να αισθάνθηκε πικρία. Μην νομίζετε ότι είναι εύκολη η απόφαση και για εμάς. Έπρεπε, όμως, να γίνει για το καλό του Ηρακλή. Άλλο η φιλία και άλλο να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα».

Για τις πληροφορίες περί επικείμενων διαζυγίων και με παίκτες: «Δεν ξέρω αν έχουμε εκκαθαρίσεις ή όχι. Δεν υπάρχει κάτι. Όταν γίνει κάτι, ανακοινώνεται επίσημα. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή».