Skip to main content

Παπαϊωάννου: Ο Θεοδωρίδης θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» υπογράμμισε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση που θα γίνει αποδεκτή από όλο τον κόσμο του «Γηραιού»

Για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή αλλά και για το ενδιαφέρον του Ηλία Θεοδωρίδη στο να βοηθήσει την ομάδα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων»:

Για τις επαφές με τον Ηλία Θεοδωρίδη: «Εγινε μία επαφή, διερευνητική περισσότερο αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν υπάρξει οτιδήποτε θα το ανακοινώσουμε επίσημα. Ωστόσο πρέπει να πω ότι ο κ. Θεοδωρίδης έδειξε να έχει διάθεση βοήθειας. Πρέπει να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προλάβουμε χρονικά, όπου και αν αποφασιστεί να αγωνιστούμε. Όσον αφορά τον κ. Θεοδωρίδη πρέπει να πω ότι είναι ένας κύριος επιτυχημένος επαγγελματικά, επαναλαμβάνω ότι έχει διάθεση αλλά δεν μπορώ να πώ τίποτε περισσότερο. Οχι γιατί κρύβουμε κάτι αλλά πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει κάτι οριστικό, κάτι που να θεωρείται τελικό».

Όσον αφορά την προσωπική του επιθυμία ο Λάκης Παπαϊωάννου τόνισε: «Εγώ θέλω να γίνει ότι επιθυμεί ο κόσμος. Πρέπει να είναι όλοι μαζί, να είναι «ένα». Δεν μπορώ να πω ποια είναι η εφικτή. Πριν λίγες μέρες φάνταζε η Α1, μετά προέκυψε η Γ’ Εθνική με την κατάθεση του παραβόλου. Αυτό απέχει βέβαια από το να βρεθεί λύση, χρήματα δηλαδή. Χωρίς χρήματα δεν γίνεται τίποτα».