Skip to main content

Παπασταθόπουλος: Ποτέ δεν θα ξεχαστεί η επίθεση στο πούλμαν

Ο διεθνής στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναφέρθηκε στη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της ομάδας του πριν από το παιχνίδι με τη Μονακό

Στη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν από το παιχνίδι με τη Μονακό για την προημιτελική φάση του περσινού Champions League παραμένουν οι σκέψεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου αλλά και των συμπαικτών του.

«Το σκέφτομαι πολύ συχνά», τόνισε ο διεθνής στόπερ μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ ερωτηθείς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν στη γερμανική ομάδα την κατάσταση συμπληρώνοντας: «Ειδικά όταν φεύγουμε από το ξενοδοχείο. Όμως η ζωή συνεχίζεται. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω, θα παραμείνει ως μία κακή, κακή ανάμνηση».

Σημειώνεται πως δράστης της επίθεσης ήταν ο 28χρονος Ρώσος Σεργκέι Β. και βαρύνεται με 28 κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας επειδή πυροδότησε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχε τοποθετήσει στο σημείο από το οποίο και θα περνούσε το πούλμαν των κυπελλούχων Γερμανίας έχοντας ως απότερο στόχο να δημιουργηθεί πανικός για να πέσει η μετοχή της ομάδας ώστε ο ίδιος να ωφεληθεί οικονομικά.