Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Μεγάλη προσοχή στην ΑΕΚ, να μην την αφήσουμε να τρέξει

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ μίλησε για το τι πρέπει να κάνει σωστά η ομάδα σε άμυνα και επίθεση κόντρα στην «Ένωση» αλλά και για τις απουσίες Κόνιαρη - Τζόουνς

Για το τι πρέπει να κάνει σωστά ο ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση εναντίον της ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ (17:00) αλλά και για τις απουσίες των Αντώνη Κόνιαρη και Λάκι Τζόουνς μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία μετράει σημαντικές επιτυχίες μέχρι στιγμής στη σεζόν, όπως η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και η πρόκρισή της στο Final Four του Basketball Champions League και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Είναι ένα γκρουπ έμπειρων παικτών με ποιότητα και δυνατότητες, που καθοδηγούνται από ένα πολύ έμπειρο τεχνικό επιτελείο με τον κύριο Σάκοτα. Είναι μια ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή ειδικά μέσα στο γήπεδο της. Πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και καλοί στην ατομική μας άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρούμε πλεονεκτήματα στην επίθεσή μας, να σκοράρουμε και από την περιφέρεια, αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάποιες καλές προσπάθειες δύο πόντων. Χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχεία και επιθετικότητα».

Για τις απουσίες των Αντώνη Κόνιαρη και Λάκι Τζόουνς: «Ήταν ξαφνικές για εμάς οι απουσίες, με την έννοια ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Για τον Αντώνη σήμερα μάθαμε ότι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας, ενώ ο Λάκι είχε ένα θέμα με το γόνατό του. Είναι δύο σημαντικές απουσίες, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους παίκτες και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν το πλάνο που έχουμε ετοιμάσει και θα το εκτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».