Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Να προβληματίσουμε την ΑΕΚ με το παιχνίδι μας

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» δήλωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα για να μπορέσει να νικήσει

Για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα για να μπορέσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μετά την αλλαγή προπονητή, έκανε δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Εστουδιάντες, οπότε έρχεται με καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα, για να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να βρούμε τρόπο να προκαλέσουμε προβλήματα με το παιχνίδι μας.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ ξοδέψαμε πολύ ενέργεια για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».