Skip to main content

Παππάς: Αντιλαμβανόμαστε ότι το συγκοινωνιακό έργο έχει προβλήματα

Αναφορικά με το αίτημα για δωρεάν μετακίνηση για τους επισχεθέντες εργαζόμενους, ο κ. Παππάς τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στα υπουργεία.

Γόνιμη χαρακτήρισε τη συζήτηση που έγινε με εκπροσώπους της Ένωσης Εμπορουπαλλήλων αναφορικά με τα αιτήματα τους, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι το συγκοινωνιακό μας έργο έχει προβλήματα, προσπαθούμε μέρα με την μέρα να βελτιωνόμαστε», παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης.

Αναφορικά με το αίτημα για δωρεάν μετακίνηση για τους επισχεθέντες εργαζόμενους, ο κ. Παππάς τόνισε ότι δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα στα αρμόδια υπουργεία.

Από πλευράς του, ο γραμματέας του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, Δημήτρης Μπελόπουλος, τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ σημείωσε ότι το εισιτήριο είναι φτηνό σχολιάζοντας αίτημα για δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων από και προς τους χώρους εργασίας.

«Στη μετακίνηση με τα λεωφορεία ο εργαζόμενος δίνει περίπου το 10% του μισθού του» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας οτι το σωματείο θα συνεχίσει τον αγώνα για την εκπλήρωση των αιτημάτων του.