Skip to main content

Παππάς: Η χώρα γυρίζει σελίδα, το συνειδητοποιούν και οι εταίροι της

«Όλες οι περιοχές της χώρας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Για «αλλαγή σελίδας στη χώρα» έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του κατά την προσέλευσή του στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του (σήμερα και αύριο) στο νομό Πέλλας.

«Η περιοδεία μας λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο όπου η χώρα γυρίζει σελίδα και το συνειδητοποιούν και οι εταίροι της και οι φίλοι της και οι λιγότερο φίλοι της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός και επεσήμανε: «Νομίζουμε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα εκπλήξουν τους πάντες και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι Έλληνες μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα γυρίζει συνολικά σελίδα. Μπαίνει στη σφαίρα της διατηρήσιμης και δίκαιης ανάπτυξης».

Ο κ. Παππάς ανέφερε ακόμη πως «έχουμε πάρα πολλά να διδαχθούμε από το πρόσφατο παρελθόν και δεν δικαιούμαστε όλοι μας να επαναλάβουμε τα λάθη και τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος».

Σχετικά με την αυριανή επίσκεψή του στο χωριό Αρχάγγελος, «ένα χωριό ορεινό και πολύ κοντά στα σύνορα», εξήγησε πως «θα βρεθούμε εκεί με αφορμή την ανάπτυξη του δικτύου υψηλών ταχυτήτων για τη σύνδεση στο διαδίκτυο στο πλαίσιο του προγράμματος Rural» και πρόσθεσε: «Η επιλογή μας να επισκεφθούμε και εγώ και οι δύο βουλευτές και η νομαρχιακή οργάνωση το χωριό αυτό είναι μία επιλογή, η οποία ακριβώς θέλει να καταδείξει ότι δεν υπάρχουν πολίτες ή περιοχές δεύτερης ταχύτητας».

«Όλες οι περιοχές της χώρας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών», σημείωσε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας πως «κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει πίσω».