Skip to main content

Παραμένει άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι έντονα τις μεσημβρινές – απογευματινές κυρίως ώρες στα Ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανώς τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά και πιθανώς στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, το βράδυ θα εξασθενήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, το βράδυ θα εξασθενήσουν. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 ως 27 βαθμούς Κελσίου.