Skip to main content

Παραμένουν οι βροχές- Έως 17 βαθμούς θα έχει η Θεσσαλονίκη

Στην Μακεδονία και την Θράκη παρουσιάζονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στη Μακεδονία.

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο, κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και πιθανόν στα νησιά του βορείου Αιγαίου, αναμένονται για σήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Μακεδονία και την Θράκη παρουσιάζονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων θα σημειωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.