Skip to main content

Παράσχος: «Προσπάθεια, υπομονή και ηρεμία»

Στο τρίπτυχο της επιτυχίας αναφέρθηκε με γραπτή δήλωση του ο Γιώργος Παράσχος, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Με γραπτή δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής ο προπονητής των «κυανόλευκων», Γιώργος Παράσχος, αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυταντζόγλειο στάδιο (13/02, 15:00 Novasports2).
 
Αναλυτικά:
 
«Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο και επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος διατηρεί ένα αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό στη φετινή αγωνιστική διαδρομή του, το οποίο έχει να κάνει με την ιδιαίτερη ικανότητα βαθμολογικής συγκομιδής εκτός έδρας. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει συλλέξει τους περισσότερους από τους βαθμούς του μακριά από το γήπεδό του και αυτό οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρότατα υπ’ όψιν, όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό μας. Θα απαιτηθούν μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και ηρεμία από την πλευρά μας, προκειμένου να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική θωράκιση, που θα βρούμε μπροστά μας, στον κυριακάτικο αγώνα. Αισιοδοξώ, διότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τα παιδιά να επιδεικνύουν έντονη διάθεση για προσφορά στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε. Με την καταλυτική βοήθεια του κόσμου μας, μέσα στην έδρα μας, μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή μας απόδοση, με οδηγό την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου των Σερρών και να πάρουμε το πολύτιμο τρίποντο, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους του ΗΡΑΚΛΗ».