Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Ο Γ. Πιτσιλής υπέγραψε απόφαση με την οποία παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής φόρου για εταιρείας που ανήκουν σε πληγείσες περιοχές στην Δ. Αττική

Απόφαση, με την οποία παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής φόρου για εταιρείες που ανήκουν σε περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική υπέγραψε ο Γιώργος Πιτσιλής.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων υπέγραψε απόφαση, με την οποία παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής ανακεφαλαιωτικών πινάκων ενδοκοινοτικών συναλλαγών, δηλώσεων Φ.Π.Α. και καταβολής φόρου, που προκύπτει από αυτές για τους υποκείμενους που έχουν την έδρα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στις Δημοτικές Ενότητες Νέας Περάμου και Μεγάρων του Δήμου Μεγαρέων, στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας και στη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας της Π.Ε. Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, περιοχές πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 15.11.2017.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, με βάση την απόφαση, παρατείνονται μέχρι και την 29.12.2017:

α) οι προθεσμίες υποβολής των ανακεφαλαιωτικών πινάκων, των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι στις 27.11.2017 και στις 27.12.2017,

β)  η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων Φ.Π.Α., των οποίων η καταληκτική προθεσμία υποβολής τους είναι στις 30.11.2017,

γ) οι προθεσμίες καταβολής του φόρου που τυχόν προκύπτει από τις ανωτέρω δηλώσεις Φ.Π.Α.  

Οι ανωτέρω δηλώσεις Φ.Π.Α. και οι ανακεφαλαιωτικοί πίνακες υποβάλλονται στη Δ.Ο.Υ. ή σε Γ.Ε.Φ. σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με τις ισχύουσες αποφάσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ