Skip to main content

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το «Επιχειρούμε Έξω»

Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων.

Παράταση δόθηκε στην ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στη Δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό», η οποία θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα (τουλάχιστον το 2% του ετήσιου κύκλου εργασιών τους προέρχεται από εξαγωγές προϊόντων που παράγουν/μεταποιούν).

Συγκεκριμένα, χρηματοδοτούνται πλάνα συμμετοχών σε εκθέσεις προϋπολογισμού έως και 100.000 ευρώ, με ποσοστό ενίσχυσης 50%.

Πρέπει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα ενίσχυσης της εξωστρέφειας, επιχειρήσεις που παράγουν/μεταποιούν και εξάγουν αγροτικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 2310566767 ή μέσω email στο info@aplan.gr.