Skip to main content

Παρέμβαση του ΚΚΕ για το θέμα με τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ προς Χαλκηδόνα

Ζητείται η επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στη μετακίνηση μαθητών και καθηγητών των σχολείων με την κατάργηση δρομολογίων

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την επίλυση του προβλήματος με τη βασική γραμμή 81Α του ΟΑΣΘ (Άγιος Αθανάσιος - Χαλκηδόνα - Κουφάλια), προέβησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής.

Οι βουλευτές κατέθεσαν αναφορά προς τους υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή την επιστολή των Διευθυντών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου και του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων, ζητώντας την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στη μετακίνηση μαθητών και καθηγητών των σχολείων με την κατάργηση δρομολογίων του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Ιωάννης Τσουκνιδάς απέστειλε τρίτη επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, τους Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (δείτε εδώ).