Skip to main content

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση στο δικτυο ύδρευσης από τον δήμο Θέρμης

Συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θέρμης το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου, προχώρησαν στις αναγκαίες παρεμβάσεις στο δίκτυο

Σειρά σημαντικών έργων και παρεμβάσεων, απαραίτητων για την εξασφάλιση υδροδότησης, την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού και τη συντήρηση αλλά και αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Θέρμης, πραγματοποίησαν κατά το πρώτο δίμηνο του έτους συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης.

Συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης το δίμηνο Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2018, προχώρησαν στις αναγκαίες παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αναλυτικά στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης έγιναν συνολικά 52 βλάβες ύδρευσης. Καθημερινά γινόταν έλεγχος δεξαμενών, αντλιοστασίων και έλεγχος ακαθάρτων του αντλιοστασίου Νέου Ρυσίου. Πραγματοποιήθηκαν επίσης 24 τοποθετήσεις νέων υδρομέτρων και 153 αλλαγές υδρομέτρων.

Τα συνεργεία, προχώρησαν επίσης σε επέκταση δικτύου ύδρευσης 30 μέτρων στον οικισμό Καρδιώτικα, σε τοποθέτηση πλακών και πεζοδρομίων στην Τοπική κοινότητα Ταγαράδων και στην Τοπική κοινότητα Θέρμης. Ικανοποιώντας  αίτημα των κατοίκων της περιοχής,  προέβησαν στην τοποθέτηση πιεστικού στον οικισμό Λήδα Μαρία.

Εξάλλου, στη Δημοτική Κοινότητα των Βασιλικών αποκαταστάθηκαν συνολικά 34 βλάβες ύδρευσης και 1 βλάβη άρδευσης. Πραγματοποιήθηκαν ακόμη 32 αλλαγές υδρομέτρων, ενώ σε καθημερινή βάση γινόταν έλεγχος των δεξαμενών και γέμισμά τους  με χλώριο, όπου και όποτε απαιτείθηκε.

Παράλληλα τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Θέρμης προέβησαν σε ασφαλτόστρωση  στην Τοπική Κοινότητα  του Αγίου Αντωνίου, ενώ στην περιοχή της Μίκρας αποκαταστάθηκαν συνολικά 17 βλάβες ύδρευσης και έγιναν και 48 αλλαγές υδρομέτρων.

Ολοκληρώθηκε τέλος, ο καθαρισμός των σχαρών και οι αντικατάσταση των βανών στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου.