Skip to main content

Πάρκο τσέπης: Τριήμερη δράση επιχωμάτωσης από την Πέμπτη

Την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Απριλίου τα μέλη της ομάδας «παίρνουν φτυάρια και τσουγκράνες στα χέρια και στρώνουν φρέσκο χώμα»!

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το σχέδιο δημιουργίας του πρώτου πάρκου τσέπης της πόλης από τη Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου, τα μέλη της οποίας πραγματοποιούν την πρώτη μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο πάρκο.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Απριλίου τα μέλη της ομάδας «παίρνουν φτυάρια και τσουγκράνες στα χέρια και στρώνουν φρέσκο χώμα στο Πάρκο», καλώντας όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα αυτό.

«Φέρνουμε μαζί μας γάντια εργασίας, την καλή μας διάθεση και ότι άλλο πιστεύουμε θα χρειαστεί! Έχουμε εξασφαλίσει αρκετά εργαλεία αλλά όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Χρειαζόμαστε την παρουσία και τα χέρια όλης της Γειτονιάς ώστε, μέσω της συλλογικής εργασίας, να βάλουμε τα θεμέλια για την ολοκλήρωση του πάρκου. Όλες και όλοι λοιπόν στο Πάρκο Τσέπης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη & Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί και θα κορυφωθούν το Σάββατο από τις 11:00 το πρωί μέχρι το απόγευμα! Ξεκινάμε και σας περιμένουμε! Ας μην λείψει κανείς!», αναφέρει στο κάλεσμα της η ομάδα.