Skip to main content

Πάρντο:"Τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο"

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο αναφέρθηκε στη συνταγή της επιτυχίας της κυπριακής ομάδας.

Ο Ούρκο Πάρντο βρήκε καταφύγιο στον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον κυπριακό σύλλογο και βέβαια στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League.

"Ο προπονητής (Ιβάν Γιοβάνοβιτς) με ζήτησε, καθώς ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση μου. Μου είπε ότι δεν χρειάζονταν τερματοφύλακα γιατί είχαν τρεις, ωστόσο μου είπε "σε θέλουμε γιατί θα παίξουμε στο Champions League και σε εμπιστευόμαστε", δήλωσε στην καταλανική εφημερίδα "La Vanguardia".

Αναφορικά με την ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ ο Πάρντο τόνισε "όλοι μας αντιμετωπίζουν ως έκπληξη, αλλά αν δεις το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε και την ποιότητα που διαθέτουμε στο παιχνίδι μας, δεν αποτελεί έκπληξη".

Υποστήριξε δε ότι δεν μπορούν να φτάσουν μακριά στην Ευρώπη μόνο οι πλούσιες ομάδες με τα μεγάλα συμβόλαια: "Δεν χρειάζονται μεγάλα συμβόλαια για να φτιάξεις μια καλή ομάδα, απλά πρέπει να γνωρίζεις τον τρόπο που πρέπει να παίξεις και να βρεις τους παίκτες που ταιριάζουν στη... συνταγή".