Skip to main content

Παρουσία Μπουτάρη η κοπή πίτας του Thessaloniki Convention Bureau

Ανακοινώθηκε η διενέργεια του 7ου Συνεδρίου Ουρο-Ογκολογίας στην πόλη - «Να γίνει ισχυρό χαρτί ο τουρισμός για την πόλη», ζήτησε ο δήμαρχος

Σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας, το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση για να υποδεχτεί το νέο έτος και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του φορέα παρουσία των μελών του αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον τουρισμό την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του εκθεσιακού κέντρου HELEXPO.

Η πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau, κα. Δέσποινα Αμαραντίδου χαιρέτησε την εκδήλωση και τόνισε πως οι φορείς της πόλης έχουν ήδη καλή συνεργασία και αυτό είναι που απαιτούν οι παρούσες συνθήκες. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, τo TCB ως ο μηχανισμός προσέλκυσης συνεδρίων στην πόλη χαίρει σημαντικών επιτυχιών και η πόλη πλέον παίρνει τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αγορά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. 

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η επιτυχής διεκδίκηση για τη Θεσσαλονίκη του 7ου Συνεδρίου Ουρο-Ογκολογίας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017 στην Θεσσαλονίκη μετά από επαφές που είχε το TCB με Profesional Congress Organizer (PCO) από την Τουρκία. Στο ιατρικό συνέδριο θα έχει διάρκεια 3 ημερών και θα συμμετάσχουν 450 σύνεδροι-γιατροί.  

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, χαιρέτησε την εκδήλωση και επισήμανε, ότι ο τουρισμός είναι ένας τομέας που βοηθάει την χώρα και κατ’ επέκταση τη Θεσσαλονίκη, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά, «και πρέπει να γίνει το ισχυρό χαρτί για την πόλη». Την εκδήλωση ακόμα χαιρέτησαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Γιώργος και η πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος τουρισμού Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος της HELEXPO-ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλός της ΔΕΘ-HELEXPO Κυριάκος Ποζρικίδης, ο πρόεδρος  του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Μαστροδημήτρης, η Μαρία Αλιφραγκή μέλος του διοικητικού συμβουλίου του HATTA, εκπρόσωποι μελών του TCB κλπ.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Park και μέλος του TCB, κ. Δημήτρης Μουσιάδης, καθώς κέρδισε το φλουρί και πήρε το ανάλογο δώρο.